Rob Luijkx Agri-Tractors-Machines

Over ons

Rob is opgegroeid op een Boerderij in Bergen op Zoom. Al vanaf jonge leeftijd was er bij Rob een grote passie voor machines en tractoren. Zo beschouwde Rob het nodige onderhoud en reparaties die nodig waren op de boerderij al gouw als zijn taak. Sleutelen en repareren begon als een hobby, en werd in de loop der jaren zijn beroep. Eerst als stages op mechanisatie bedrijven, waaronder ook een halfjarige in Canada bij een Agco dealer, en vervolgens enkele jaren in loondienst bij een mechanisatie bedrijf in de buurt als monteur.

In 2012 besloot Rob om zich als zelfstandige ondernemer in te schrijven bij de KvK.. In combinatie met verhuur van zijn opgebouwde machine voorraad en verhuur als Machinist/ chauffeur gingen en de werkzaamheden stelselmatige steeds meer over naar in- en verkoop van tractoren en machines. En zo is de handelsonderneming ‘’Rob Luijkx agri-tractors-machines’’ ontstaan.  

Wat we doen

Hoofdzakelijk zijn we actief met in- en verkoop van tractoren en machines. In onze werkplaats worden machines voor de verkoop gecontroleerd en klaargemaakt naar wens van de koper. Kijk verder op deze website voor ons actuele beschikbare voorraad. Naast de voorraad machines hebben we ook verschillende gebruikte onderdelen, wielen en banden op voorraad.

Wil u uw machine of trekker graag inruilen of verkopen, of heb je als dealer/ vertegenwoordiger iets in te ruilen, dan is aanbod altijd welkom. Aanbieden met foto’s kan via Whatsapp,  per E-mail  of vul het formulier machine verkopen zo volledig mogelijk in.

Repareert u zelf ook uw machines en heeft u hiervoor onderdelen nodig? Dan kan u hiervoor ook bij ons terecht. Via Duitse onderdelenleverancier Granit Parts kunnen wij een enorm groot assortiment aan onderdelen en andere bedrijfsmiddelen leveren. Hierbij moet u o.a. denken aan slijtdelen voor allerlei machines, aftakasdelen, accu’s, tractordelen, stoelen, lagers, wagenbouwdelen, werkplaatsgereedschap, olie enz. enz. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen en snelle levertijden. Vraag vrijblijvend informatie en prijs op. Kijk ook eens op de site van Granit Parts

Op de hoogte blijven van nieuw aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Agri-Tractors-Machines

Bekijk direct onze voorraad

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?